solyanreklam
sagreklam

Adana'nın Parklarında Sabah-akşam Spor

Adana Büyükşehir Belediyesi, fazla kilolarından kurtulmak, form tutmak ve zinde kalmak isteyen vatandaşlara sabah ve akşam saatlerinde toplu halde spor yapma fırsatı sağladı.

Adana'nın Parklarında Sabah-akşam Spor
  • 04 Aralık 2017, Pazartesi 17:08

Adana Büyükşehir Belediyesi, fazla kilolarından kurtulmak, form tutmak ve zinde kalmak isteyen vatandaşlara sabah ve akşam saatlerinde toplu halde spor yapma fırsatı sağladı. Cumhuriyet Parkı, Yalçın Park ve Spor Parkı'nda başlatılan uygulamada düzgün bir duruş, esnek bir vücut ve fit bir görünüm hedefleyen Adanalılar, deneyimli spor eğitmenlerinin eşliğinde haftanın 7 günü form tutmaya başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı, "Yaşam Boyu Spor, Ömür Boyu Huzur" sloganıyla merkez Çukurova ilçesindeki parklarda sabahları 07.30-09.00, akşamları 19.00-20.45 saatlerin arasında spor hizmeti vermeye başladı. Yurt Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Parkı, Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Park ile Toros Mahallesi'ndeki Spor Parkı'nda başlatılan projede vatandaşlar, deneyimli eğitmenlerinin rehberliğinde bilinçli spor yapma imkanı buldu. Isınma ve germe hareketlerini doğru şekilde yapmayı öğrenen vatandaşlar, sakatlanmaya karşı bilinçlenirken, düz koşu, kültür-fizik hareketleri ve parklardaki spor aletlerinden en yüksek faydayı sağlamanın yöntemlerini keşfetmeye başladı.

Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül, parklarda buluşup, tatlı bir rekabet ortamında kondisyon depolayan Adanalılarla bir araya gelip, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün selamlarını iletti. Ücretsiz spor hizmetiyle buluşan Adanalılar, memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık