solyanreklam
sagreklam

21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri!

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri MKM’de düzenlen...

21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu.

Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde yılın en iyileri ödüllendirildi. Sunuculuğunu Yekta Kopan’ın yaptığı ödül törenine sinema ve tiyatro camiasından çok sayıda isim katıldı. Pek çok ünlü sima 2 Mayıs 2016 gecesi, büyük usta Sadri Alışık adına düzenlenen ödül gecesinde bir araya geldi.



Törende, sinema ve tiyatro olmak üzere iki ayrı alanda ve farlı kategorilerde ödüller verildi. Sadri Alışık Sinema Ödülleri'nin seçici kurulunda; Erden Kıral (Jüri Başkanı), Zuhal Olcay, Burak Göral, Prof. Dr. Bülent Vardar, Fehmi Yaşar, Mehmet Aslantuğ ve Vecdi Sayar yer aldı. Tiyatro seçici kurulunda ise Rengin Uz (Jüri Başkanı), Cem Duygulu, Eser Rüzgâr, Hami Çağdaş, Mehmet Çiftçi, Nil Aykon, Refika Sezik, Sevil Özdemir, Tijen Savaşkan, Tolga Polat, Yaşar İlksavaş, Ali Rıza Demirel, İsmet Üstekin yer aldı.



Sanata ve kültüre her zaman desteğini sürdüren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da ödül vermek üzere törene katıldı. Başkan Hazinedar Sinema Onur Ödülü’nü Türker İnanoğlu’na takdim etti.



Başkan Hazinedar, konuşmasında "Ölümünün hemen ardından eşi Çolpan İlhan ve oğlu Kerem Alışık tarafından düzenlenmeye başlanan “Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri” aralıksız olarak 21 yıldır Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Türkiye’nin kalbi Beşiktaş, “Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri” gibi önemli ödüller, etkinlikler ve yayınlarla sanata ve kültüre desteğini her daim sürdürecektir" dedi.

Ödül Töreni ve Kazananlar Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık