2. Sinop Hamsi Günü Beşiktaş'ta!

Beşiktaş Belediyesi, Barbaros Meydanı'nda Hamsi Günü düzenledi.

2. Sinop Hamsi Günü Beşiktaş'ta!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, bugün yolu Beşiktaş’tan geçen herkese Barbaros Meydanı’nda hamsi dağıttı.

Beşiktaş Belediyesi, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası ve Beşiktaş Sinoplular Derneği ile birlikte “2. Sinop Hamsi Günü”nü Barbaros Meydanı’nda düzenledi.

Etkinliğe, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Erol Derici, Sinop Vali Vekili Mehmet Yüzer ve binlerce vatandaş katıldı.

Beşiktaş Belediyesi ve Sinop Sanayi ve Ticaret Odası katkılarıyla, bu yıl ikincisi yapılan Hamsi Günü'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Yerel sanatçıların sahne aldığı Hamsi Günü’nde “Çiğ Hamsi Yeme Yarışması” da yapıldı. Kazanan ilk üç kişiye Sinop'ta tatil hediye edildi.

Hamsi Günü’nde Sinop'tan gönderilen 5 ton hamsi, Beşiktaş'ta yaklaşık olarak 10 bin kişiye dağıtıldı.

Yer: Beşiktaş, Barboros Meydanı
Saat: 13.00 - 17.00