2 Adet Gsm Baz İstasyonu Pazarlık İlanı

Kullanım ve tasarruf hakkı Samsun Büyükşehir Belediyesine ait, İlkadım İlçesi, Baruthane Mahallesi, Batıpark dolgu alanı Teleferik Tesisleri arkasında ve Balık Lokantaları arkasında bulunan 5,00 m² yüzölçümlü 2 Adet alanın, Gsm Baz İstasyonu Yeri olarak kullanılmak üzere, aşağıdaki tabloda yazılı olan Muhammen Yıllık Kira Bedelleri ve Geçici Teminat Bedelleri ile, tanzim olunan şartnamesine göre ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre 3 yıl müddetle ve 3 yıllık kira bedeli peşin olarak ödenmek üzere kiraya verilmesine karar verilmiş olup, İhale günü olan bugün (05.07.2018 Perşembe günü) söz konusu taşınmazlardan aşağıdaki tabloda özellikleri, Yıllık Muhammen Kira Bedelleri ve Geçici Teminatları yazılı olan taşınmazların talibi olmadığından, ihalesinin 06.07.2018 tarihi itibari ile 19.07.2018 tarihine kadar 15 gün müddetle pazarlığa bırakılmasına karar verilmiştir.

2 Adet Gsm Baz İstasyonu Pazarlık İlanı
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 17:44