1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NIN 89. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MUDANYA’DA TÖREN DÜZENLENDİ

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NIN 89. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE  MUDANYA’DA TÖREN DÜZENLENDİ
  • 01 Temmuz 2015, Çarşamba 0:00

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 89. yıldönümü nedeniyle Mudanya İskele Meydanı’nda tören düzenlendi. Mudanya Liman Başkanlığı tarafından düzenlenen törene Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Tayfun Paşaoğlu, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Mudanya Liman Başkanı Yakup Koca ve vatandaşlar katıldı. İskele Meydanı’ndaki tören Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mudanya Liman Başkanı Yakup Koca’nın günün anlam önemine ilişkin konuşmasının ardından tören Mudanya Belediye İskelesi’nde devam etti. Buradaki törende Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Tayfun Paşaoğlu, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Mudanya Liman Başkanı Yakup Koca, Mudanya İskelesi’ne bağlı olan Sahil Güvenlik 17 botundan deniz şehitleri için denize çelenk bıraktılar. Çelenk sunumunun ardından törenler sona erdi.