solyanreklam
sagreklam

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanı...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Son 2 yıldır Taksim’e ilk çıkan ve işçilerle birlikte anıta ilk çelengi koyan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bu yıl da geleneği bozmadı. Sabah saatlerinde 20 işçi ile birlikte Taksim Cumhuriyet Anıtı’na gelen Başkan Hazinedar işçileri ile birlikte çelenk bıraktı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bu yıl da Taksim Cumhuriyet Anıtı'na temizlik işçileri ile birlikte ilk çelengi bırakan isim oldu. Başkan Hazinedar, temizlik işçileri ve zabıta ekipleri ile birlikte sabah erken saatlerde Taksim'e geldi. Kazancı yokuşuna karanfil bırakan Hazinedar ve temizlik işçileri, daha sonra Taksim Cumhuriyet Anıtı'na gelerek çelenk bıraktılar. Ardından Başkan temizlik işçileri ile birlikte saygı duruşunda bulundu. Başkan Hazinedar ayrıca işçilerin bayramlarını daha rahat yaşamaları için Bakırköy’de yapılan olan büyük 1 Mayıs kutlamasına 10 otobüs göndererek destek oldu.

Taksim'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Hazinedar, "Bugün 1 Mayıs. Emekçilerin işçi bayramlarını kutluyorum. 1 Mayıs aynı zamanda Türkiye'de 1977'den sonra özellikle büyük bir simge. Biz de geçen 2 yıl Taksim Meydanı’na işçi kardeşlerimizle birlikte geçmişin anasına çelenk koymuştuk. Bugün yine işçi kardeşlerimizle Taksim’deyiz. Bütün işçi kardeşlerimin bayramı kutlu olsun" dedi.
 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık