solyanreklam
sagreklam

1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun!

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, Dilek Türker'den unutulmaz tiyatro gösterisi'

1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde barış güvercinleri Beşiktaş semalarında uçtu…

Beşiktaş Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında Dünya Barış Parkı’nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek, semavi dinlerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte barış güvercinleri uçuruldu.


1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, Dilek Türker'den unutulmaz tiyatro gösterisi…


Dilek Türker "Barış" için sahnedeydi...

Etkinlik programı kapsamında gerçekleşen konuşmaların ardından Dilek Türker ‘Mutlu Ol Nazım’ isimli tiyatro oyunu sergiledi. Katılımcıların yoğun ilgiyle takip ettiği oyunda Sanatçı Dilek Türker Nazım Hikmet Ran’ın dizeleriyle barış mesajı verdi.


Katılımcılara hitap eden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek, “Bugün burada semavi dinlerimizin temsilcileri ile birlikte değerli halkımızın katılımıyla bu etkinliği kutluyoruz. Bunu kutlarken buradan şu mesajı gönderiyoruz. Biz halk olarak, sivil toplum görevlileri olarak ve din görevlileri olarak barışı savunuyoruz. Her gün her an barıştan yanayız. Ülkemiz için Ulu Önder Atatürk’ümüzün birçok ilke ve devrimleri bize rehber. Ama bunlar içerisinde bugünle ilgili olarak en önemlisi dünyada barış. Ülkemizde barış, en büyük vizyonumuz ve sloganımız” şeklinde konuştu.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık