solyanreklam
sagreklam

Ümraniye’de Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi

Ümraniye Belediyesinin ilçedeki ihtiyaç sahibi hanımların el emeği göz nuru eserlerini satabilmesi için kurduğu Hanımeli Çarşısı, yılın 365 günü yerli malı kullanımını teşvik ediyor

Ümraniye’de Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi
  • 16 Aralık 2018, Pazar 20:20

Ümraniye Belediyesinin ilçedeki ihtiyaç sahibi hanımların el emeği göz nuru eserlerini satabilmesi için kurduğu Hanımeli Çarşısı, yılın 365 günü yerli malı kullanımını teşvik ettiği gibi; bugün de AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan ve AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından desteklenen yerli malı haftası etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Başkan Hasan Can da katıldı.

Hanımeli Çarşısı, yıllardır Ümraniye’deki ihtiyaç sahibi hanımların el emeklerini satıp aile bütçesine katkıda bulunabildiği ve aynı zamanda yerli malının kullanımını teşvik eden bir mekân olarak Ümraniye Belediyesinin öne çıkan projelerinden birini oluşturuyor. Bu kapsamda; AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından yerli malı haftası için farkındalığı artırmak üzere başlatılan ve AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından da desteklenen yerli malı haftası etkinliği Ümraniye Belediyesi Hanımeli Çarşısı’nda gerçekleşti. Gerçekleşen etkinliğe; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Eşi Saliha Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Eşi Gülendam Mollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İnci Özeke, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ile Sibel Şenocak, Ümraniye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleşen etkinliğin ardından protokol ve vatandaşlar Hanımeli Çarşısında el emeği ürünlerini satan hanımların dükkânlarını gezerek alışveriş yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık