solyanreklam
sagreklam

Nilüfer’in değerleri İzmir’de tanıtıldı

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi’nde Nilüfer Belediyeside yer aldı.

Nilüfer’in değerleri İzmir’de tanıtıldı
  • 11 Aralık 2018, Salı 10:35
Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı kültürel ve sanatsal değerler, 12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde tanıtıldı. Fuarda Nilüfer Belediyesi standı büyük ilgi gördü.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi’nde Nilüfer Belediyesi de yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) iş birliğiyle bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen fuarda, Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı kültürel ve sanatsal değerler açılan stantta tanıtıldı. Fuarda, Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği Fotoğraf Müzesi, Edebiyat Müzesi, Mübadele Evi, Sanat Çalıştayevi ile Nilüfer’in tarihi ve kültürel değerleri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Fuarda ayrıca, Aziz Panteleimon Kilisesi, yakın zamanda hayata geçirilecek olan Müzik Enstrümanları Müzesi, Mysia Yolları ile Gölyazı’da yürütülen arkeolojik kazı çalışmaları hakkında da tanıtımlar yapıldı. Nilüfer Belediyesi’nin standını ilgiyle takip eden ziyaretçiler ve seyahat acentaları, Nilüfer’e tur düzenleyerek, kültürel ve sanatsal çalışmaları daha yakından görmek istediklerini ifade etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık