solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’NIN YENİ SİMGESİ ATA PARK

Cumhuriyet değerlerinin yaşatıldığı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Ata Park’la yeni bir simgesine daha kavuştu.

MUDANYA’NIN YENİ SİMGESİ ATA PARK
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Cumhuriyet değerlerinin yaşatıldığı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Ata Park’la yeni bir simgesine daha kavuştu. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da herkesin gurur duyacağı bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Ata Park’la yeni bir simgesine daha kavuştu.  Mudanya’da belediyeye ait alanları halkın ortak kullanımına açan Mudanya Belediyesi’nin Ömerbey Mahallesi kanal boyu mevkiinde belediyeye ait alanda hayata geçirdiği Ata Park, ilçe sakinlerinin yeni buluşma noktası oldu. Parka, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 360 dereceden yansıtılan siluetinin anıtı yapıldı. Dört bir taraftan görünen Atatürk görselinin tabanında ise, Türk Bayrağı oluşturuldu. Peyzaj çalışmalarının da tamamlandığı parkta ayrıca Atatürk’ün sözlerinin yazılı bulunduğu banklar yerleştirildi. Cumhuriyetin doğduğu kent Mudanya’nın tarihteki öneminin bilincinde bir yönetimle yönetildiğinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde söz vermiştik. Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştik. Herkesin imreneceği buluşma noktasını hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Mudanya’ya girdiğinizde Mustafa Kemal Atatürk’ün hangi yönden bakarsanız bakın silüetini göreceksiniz. O ruhu burada yaşayacaksınız. Herkesin imreneceği, hepimizin gurur duyacağı bir park oldu. Mudanya’ya hayırlı olsun. Mudanya özgürlüklerin, barışın, demokrasinin, sosyal belediyeciliğin, kültür ve sanatın en güzel yaşandığı ilçe. Mudanya’da yarattığımız bu iklim sonsuza dek sürecek” dedi.

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık