solyanreklam
sagreklam

Osmangazi'den Velilere Özel Seminer

Osmangazi Belediyesi ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği tarafından düzenlenen ''Çocuğum Okula Hazır Mı?'' adlı seminerde, velilere çocukları sağlıklı bir şekilde okula uyum sürecini hazırlamaları konusunda bilgiler verildi.

Osmangazi'den Velilere Özel Seminer
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Osmangazi Belediyesi ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği tarafından düzenlenen ‘‘Çocuğum Okula Hazır Mı?’’ adlı seminerde, velilere çocukları sağlıklı bir şekilde okula uyum sürecini hazırlamaları konusunda bilgiler verildi.

Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘‘Çocuğum Okula Hazır mı?’’ konulu seminere Bursa’nın çeşitli bölgelerinden birçok vatandaş katılım sağladı. Aileleri bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminer, Uzman Psikolojik Danışman Gönül Hazneci’nin sunumu ile gerçekleşti. Sohbet havasında geçen seminerde ailelere çocuk gelişimi hakkında bilgiler veren Gönül Hazneci, ailelerin hangi konulara dikkat etmesi gerektiğini ve çocukların eğitim-öğretim hayatının ilk önce evde başladığını belirtti. Seminer, gün boyu soru cevap şeklinde devam etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da geleceği emanet edeceğimiz çocukların eğitiminin büyük önem arz ettiğini belirterek, “İşletmeler Müdürlüğümüz ev sahipliğinde gerçekleşen seminerde, velilerimize çocuklarının sosyal ve duygusal gelişimleri konusunda bilgiler sunuldu. Eğitim öğretim dönemi başlamadan önce düzenlenen seminerin çocuklarımıza ve velilerimize yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık