solyanreklam
sagreklam

İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDI

Dünya genelinde kutlanan Felsefe Günü İznik’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İznik’te bir ilk olarak Felsefe Sokağı açıldı. İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi […] The post İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDI appeared first on İznik Belediyesi.

İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDI
  • 11 Aralık 2018, Salı 12:30

Dünya genelinde kutlanan Felsefe Günü İznik’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İznik’te bir ilk olarak Felsefe Sokağı açıldı.

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-11.sınıflar tarafından Felsefe Kulübü Öğretmeni Melek Alpek tarafından hazırlanan etkinlikte ilk olarak protokol üyeleri tarafından Felsefe Sokağı’nın açılışı gerçekleşti. Açılıştan sonra koridoru gezen protokol üyeleri burada Felsefi şahsiyetlerin resimleri ve sözlerinden oluşan bir sokağı gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Felsefe ve felsefe hakkında doğru bilgileri vererek farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikler Bilgeliğe giden yol ‘Felsefe’ sloganlarıyla gerçekleşti.Ayrıca öğrenciler tarafından gerçekleşen şiir, hikaye ve tiyatro gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik sonrasında İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ikramlar katılımcılara sunuldu.

İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDI

İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDIhttps://www.iznik.bel.tr/30068-iznikte-ki-lisede-felsefe-sokagi-acildi/

Gepostet von İznik Belediye Başkanlığı am Freitag, 7. Dezember 2018

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık