solyanreklam
sagreklam

Finike Öğrenci Pansiyonu'nu Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Finike Öğrenci Pansiyonu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından törenle hizmete açıldı.

Finike Öğrenci Pansiyonu'nu Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu açtı
  • 18 Şubat 2019, Pazartesi 15:50

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Finike Öğrenci Pansiyonu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından törenle hizmete açıldı.

Finike’nin önemli bir eksikliğini gidermek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hayata geçirilen Finike Öğrenci Pansiyonu hizmete girdi. Açılış törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Atay Uslu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike Cumhur İttifakı Adayı Nail Dülgeroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Yapılamayan hizmetleri yaptık
Başkan Menderes Türel açılışta yaptığı konuşmada, “Finike’mize 5 senelik süre içerisinde yapılamayan hizmetleri yapmanın onuru ve gururuyla karşınızdayız. 2014’te seçildiğimizde Finike’mizin efsaneleşmiş sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. Bunların başında hal meselesi geliyordu. Toptancı hal Finike’nin kanayan yarası haline gelmişti. Hemen kolları sıvadık ve Finike’mize modern bir hal kazandırdık. En önemli eksikliklerinden bir tanesi de öğrenci yurduydu. İnşaatını kısa sürede tamamladık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Böylece Finike’nin yurt sorununu da çözdük” dedi.
Sözlerini unutanlardan olmadık
“Ne yapıyor isek birliğimiz beraberliğimiz sayesinde yapıyoruz” diyen Başkan Türel, şunları ifade etti: “En büyük şansımız Sayın Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Bakanımız. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz teşkilatımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve halkımız. Finike halkımız bizleri bu görevlere getirmeseydi belki hala Finike’de toptancı hal sorunu çözülmemişti. Hala içme suyu problemi çözülecek diye bekliyorduk. Kadınlar plajı olmayacaktı. Ne mutlu bize ki verdiğimiz sözleri yerine getiren belediye başkanlarından olduk. Seçim kataloglarında yapacağım dediklerini unutanlardan hiç olmadık.”
Sarıoğlu’na teşekkür Dülgeroğlu’na destek
Başkan Türel, 5 yıldır el ele vererek uyumla çalıştıkları ve ilçeye önemli hizmetler veren Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’na da teşekkür etti. Sarıoğlu’nun taşıdığı başarılı bayrağı Cumhur İttifakı Adayı Nail Dülgeroğlu’nun da çok daha ileriye götüreceğini ifade eden Türel, “Sonuna kadar arkasındayız. Bizim için Kepez’de Hakan Tütüncü ne ise Finike ‘de de Nail Dülgeroğlu o dur. Başarısı için de elimizden geleni yapacağız” dedi.
Türel ile Antalya kazanacak
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hükümet olarak sağlıktan eğitime her alanda bölgeyi ihmal etmediklerini belirterek, “Yerel yönetim açısından da Menderes Türel kardeşimin son 5 yılda Antalyamızın her yerine her kesimine yaylalarımıza kadar çok büyük hizmetleri oldu. Vaatlerinin hepsini gerçekleştirdi. Önümüzdeki 5 yıllık süre için de tekrar çok güzel projelerle halkımızın karşısına çıktı. Biz inanıyoruz ki Cumhur ittifakının adayı olarak tekrar iş başına getirdiğimiz zaman Antalya kazanacak. Antalya hak ettiği hizmetlerle hak ettiği yere gelecek. Her zaman bizler de arkasındayız. Her zaman el ele omuz omuza çalıştık” ifadelerini kullandı.
Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel daha sonra Finike Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık