solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den Başarıya 5 Yıldızlı Tatil Ödülü

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin okul dönem birincilerini tatille ödüllendirdiği “Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil” projesi kapsamında öğrenciler aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otellerde unutulmaz bir tatil geçiriyor.

Büyükşehir'den Başarıya  5 Yıldızlı Tatil Ödülü
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 15:25

Öğrenci ve ailelerden Türel’e teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin okul dönem birincilerini tatille ödüllendirdiği  “Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil” projesi kapsamında öğrenciler aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otellerde unutulmaz bir tatil geçiriyor. Öğrenciler ailelerine tatil hediye etmenin mutluluğunu yaşarken aileler de çocuklarının başarılarıyla gururlanıyor. Veliler, çocuklarının motivasyon ve başarısını destekleyen, örnek proje için Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, karne sevinci yaşadı. Başarılı öğrencilere en güzel karne hediyesini bu yıl da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Antalya genelindeki tüm ortaokul ve liselerin birincileri, aileleriyle Limak Atlantis Deluxe Hotel, Limak Arcadia Golf&Sport Resort Otel, Limak Lara Deluxe Hotel&Resort, Limak Limra Hotel&Resort, Hotel Su, Condorde Deluxe Resort gibi 5 yıldızlı otellerde 3 gün tatille ödüllendirildi. 5 yıldır sürdürülen proje kapsamında bu sömestr 790 ortaokul ve lise dönem birincisi 1580 yakını ile birlikte 5 yıldızlı otellerde tatil yapmanın keyfini sürüyor. Proje kapsamında 5 yılda toplam 12 bin 85 kişi tatil yaptı.
Başkanımı çok seviyorum
Ailesi ile birlikte tatil yapan Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu öğrencisi Tuğba Kurt duygularını şöyle ifade etti: “Ailemle birlikte burada olduğum için çok mutluyum. Çok keyif verici bir yer ve motivasyon için çok iyi geldi. Ailem en büyük destekçim. Ve tabi ki öğretmenlerim. Ben de elimden geldiğince onların bu güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum. Dönem sonunda böyle bir tatili bana ve aileme hediye eden Menderes Türel Başkanımıza çok teşekkür ederim. Ben kendisini çok seviyorum” dedi. 
Çocuğumuzun sayesinde
Tuğba Kurt’un babası Serik Belpınar Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kurt, “Kızımız gurur kaynağımız. Okuldaki başarısı bizim için en büyük mükafat. Onun başarısı sayesinde annesi ile birlikte biz de tatil yapıyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Çocuklarımıza yönelik bu motivasyon tatiline bizleri de ortak ettiği için minnettarız. Her zaman halkının yanında olduğunu bizzat biliyorum” dedi. 
Sonuna kadar destekçiyiz
Bir başka okul dönem birincisi, Fatma Yıldızın annesi Pınar Yıldız da, “Kızımın başarısı sayesinde burada olmaktan çok mutluyum. Başarısını kutluyorum. Fatma evde sürekli ders çalışır ve çok kitap okur. Bende annesi olarak elimden geldiği kadar ona destek olmaya çalışıyorum. Ama zaten kızım sorumluluğunun bilincinde. Ve bana çok bir iş düşmüyor. Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum. Kendisi her şeyi hak ediyor. Sonuna kadar da destekçisiyiz” dedi.
Çok iyi bir motivasyon
Serik’in Belek Mahallesi’nde yaşayan, Limak Ortaokulu dönem birincisi Mahir Ediz Kaya tatil hediyesini kazandığında çok mutlu olduğunu belirterek; “Bu tatil motivasyon açısından çok iyi oldu. Daha fazla çalışmamızı teşvik edecek. Menderes Türel başkanımıza bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.
Baba Cemal Kaya ise, oğlunun derslerini sürekli takip ettiğini ifade ederek duygularını şu sözlerle anlattı: “Mahir okuldan geldikten sonra odasına çekilip derslerine yoğunlaşır. Cep telefonu, tablet, bilgisayar sadece ihtiyaç duyduğunda kullanır. Biz bunları hafta sonu ona ödül olarak veriyoruz. Oğluma ve bize böyle güzel bir tatili hediye ettiği için Menderes Türel’e çok teşekkür ediyoruz”
Tatil için çok çalıştım
Döşemealtı Özel Antalya Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf öğrencisi Gül Rana Tuncer ise “Bu tatili hak etmek için çok çalıştım. Çalışmalarımı belli bir program dahilinde planladım. Ders anında elektronik cihazlardan uzak durmaya gayret ettim. Bol bol test çözdüm ve dersi derste dinledim. Ve şu an buradayım ve çok mutluyum. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim çok güzel bir proje” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık