Başkan Atilla'dan fuar ziyareti

• 23 Kasım 2018, Cuma 3:43

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ‘Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen ‘Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda stantları gezdi. Başkan Atilla, fuarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Fuarda yer alan firmaların standını ziyaret eden Başkan Atilla, katılımcılar ve ziyaretçilerle sohbet etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın “Umudum El Emeğim” sloganıyla açtığı, kadınların ürettiği ürünlerin satışının yapıldığı standı da ziyaret eden Başkan Atilla, kadınların çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyon ortaklarından olup destek verdiği fuar, 18 Kasım’a kadar ziyaretçilere açık olacak.