solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla: "Kaynaklarımızı Kadim Şehrimiz İçin Kullanıyoruz"

Başkan Atilla: "Kaynaklarımızı Kadim Şehrimiz İçin Kullanıyoruz"

Başkan Atilla:
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 14:04

Makamında vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Kaynaklarımızı Kadim Şehrimiz için kullanıyoruz." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlarla ve kentte görev yapan muhtarlarla görüşmeye devam ediyor. Talepleri ve görüşleri dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları anlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nin sorunlara çözüm için çalıştığını belirten Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Kaynaklarımızı Kadim Şehrimiz için kullanıyoruz. Hemşehrilerimiz, devletin güvencesi altındadır. Toplumun mutluluğu ve hizmet için buradayız. Diyarbakır peygamberler, sahabeler, evliyalar şehridir. Kadim şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye’yiz. Hep beraber bir olacağız ve diri olacağız. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Devletin şefkatli yüzünü hemşehrilerimize gösteriyoruz. Sokaktaki insanımızın sesine kulak veriyoruz. Hemşehrilerimiz, ne istiyorsa onu yapıyoruz. Kaynaklarımızı milletimiz için kullanıyoruz. Hizmette adil davranıyoruz.”

Vatandaşlar ise Başkan Atilla'ya kente yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık