Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere yeni kütüphane

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde 100 kişinin aynı anda faydalanabileceği 6 bin kitap kapasiteli yeni bir kütüphane inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere yeni kütüphane
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 16:15

Eğitime destek vermek amacıyla Bilgi Evi, Millet Kıraathanesi ve Kitap Kahve’yi hizmete açan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ve vatandaşların ücretsiz faydalanacağı yeni bir kütüphaneyi hizmete sundu. Kültür ve Kongre Merkezi'nde hizmet verecek kütüphanede aynı anda 100 kişi faydalanabilecek.

Hafta içi sabah saat 08.00 ile 17.00 arasında hizmet verecek kütüphanede, özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin faydalanması amaçlanırken vatandaşlarda kütüphanede okuma ve araştırma yapabilecek. Kütüphanede Türk edebiyatı, Türk klasikleri, dünya klasikleri, tarih, kişisel gelişim, dini-tasavvufi, aile, çocuk gelişimi, çocuk hikaye türlerinde 6 bin kitap bulunuyor.