HANLILARIN SİNEMA KEYFİ

• 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Bykehir Belediyesi tarafndan dzenlenen Ak Hava Sinema Geceleri ilelerde devam ediyor. Son olarak Hanl vatandalar Han Belediyesi Sosyal Tesislerinde sinema gsteriminde bir araya geldiler.

Vatandalarn keyifli bir yaz akam geirmesi amacyla Bykehir Belediyesi tarafndan ilelerde balatlan Ak Hava Sinema Geceleri devam ediyor. Han Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerekletirilen ve Han Belediye Bakan Erdal anlnn da katld sinema gsteriminde Hanl vatandalar Aile Arasnda filmini seyretti.

Gsterim ncesi konuan Han Belediye Bakan, Bykehir Belediyemiz tarafndan ilemize yaplan yatrmlarn yan sra bu tr sosyal etkinliklerde de bir araya geliyoruz. Bu tr etkinlikler krsalda yaayan vatandalarmz iin birlik ve beraberlii salad iin byk nem tayor. Sayn Bakanmz Ylmaz Bykeren ve ekibine ilemizde gerekletirdikleri almalar ve dzenledikleri kltrel etkinliklerden dolay teekkr ediyorum dedi.

Ak Hava Sinema Geceleri 1 Austos aramba akam saat 21.00de Mahmudiyede, 2 Austos Perembe saat 21.00de ise iftelerde devam edecek.