MUDANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ YOLLARI YIKIYOR

• 07 Mayıs 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol yıkama arasözü ile ana cadde ve sokak araları, yeni yerleşim bölgelerinin toprak yollarını yıkayarak tozdan arındırıyor. Bölgedeki vatandaşlar, özellikle Halitpaşa Mahallesi Kırk Damla Caddesi Mudanya Kapalı Spor Salonu bölgesinde hizmet veren semt pazarındaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar, yolların yıkanmasıyla bölgenin tozdan arındırıldığını, belediyenin bu çalışmasını memnuniyetle karşıladıklarını vurguladı. Yol yıkama çalışmasının sürekli olarak yapılacağını belirten, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Mevsim normalleri üzerinde seyreden ve hava sıcaklığının 27 dereceyi gösterdiği Mudanyamızda, özellikle yeni açtığımız yollarda toz meydana geliyor. Vatandaşların daha temiz ve daha yaşanabilir bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.