solyanreklam
sagreklam

ÇAĞRIŞAN BAĞ BOZUMU’NA COŞKULU KUTLAMA

ÇAĞRIŞAN BAĞ BOZUMU’NA COŞKULU KUTLAMA

ÇAĞRIŞAN BAĞ BOZUMU’NA COŞKULU KUTLAMA
  • 11 Eylül 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği “Çağrışan Bağ Bozumu” şenliği büyük coşku içerisinde gerçekleşti. Sabahat Akkiraz konseri ile son bulan şenlikte başkan Hayri Türkyılmaz ve protokol üyeleri temsili olarak bağ bozumunu gerçekleştirdi.

Mudanya Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği “Çağrışan Bağ Bozumu” şenliği coşku içerisinde gerçekleşti. Mahalle meydanında gerçekleşen etkinliklere Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra CHP eski Milletvekilleri Turhan Tayan, Yahya Şimşek, belediye başkan yardımcıları, CHP ve MHP’li meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarihi Mudanya Bandosu konseri gerçekleşti.
“BAĞBOZUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Konserin ardından etkinliğe katılanlar meşaleler ile birlikte kortej yürüyüşüne katıldı . Tarihi Mudanya Bandosu eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşünün sonunda Belediye Başkanı Hayri Tükyılmaz, etkinliğe katılan protokol üyeleri ile birlikte temsili olarak bağ bozumunu gerçekleştirdi. Kortej yürüyüşünün ardından mahalle meydanında devam eden etkinliklerde sahne alan Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları ekipleri farklı yörelere ait gösterilerini sundular. Master Ekibinin zeybek oyunu ilgiyle izlenirken, oyun sonunda ekrana yansıtılan Atatürk resmi ayakta alkışlandı.
KAYIŞOĞLU VE AKKİRAZ DÜETİ
Bağbozumu şenliğinin finalinde sahne alan Türk Halk Müziğinin usta sesi Sabahat Akkiraz samimi ve içten tavırları ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Yaklaşık iki saat süren konserde sahneye çıkan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Sabahat Akkiraz ile “Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım” türküsünü birlikte seslendirdi.
“HALKIMIZ İLE BERABER BURADAYIZ”
Konser sonunda Sabahat Akkiraz’a çeşitli hediyeler ile teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet, Barış ve Kardeşlik ile Atatürk vurgusu yaptı. Cumhuriyet’in başarılar ve kahramanlıklar ile kurulduğuna dikkat çeken Türkyılmaz, “Mühürlü geçmişimizi mühürsüz bir geleceğe teslim etmeyeceğiz” dedi.  Birilerinin kendilerini taklit ve takip ederek, engellemeye çalıştığını ifade eden Türkyılmaz, “Ama başaramıyorlar. Çünkü biz halkımızla beraber buradayız. Buraya da halkımızın sayesinde geldik. Bizim hizmetlerimizi ve sizlerle buluşmamızı bizlerde bu yürek olduğu sürece asla engelleyemezler” ifadelerini kullandı. Sosyal ve ahlaklı belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm çalışma arkadaşları ile birlikte gösterdiklerine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu ülkenin zenginliklerini, al bayrağın en yukarılara nasıl çekildiğini bilen bizler vatanımıza karşı görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz” dedi.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık