Belediye Başkanı Cemal Akın'ndan okul ziyaretleri

Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Ortaokulu ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ndan okul ziyaretleri
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 14:33

Belediye Başkanı Cemal Akın ilk olarak Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan, Azaları, Okul Aile Birliği Başkanı Rıza Çakın ve yönetiminin de katıldığı ziyarette okul yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı Cemal Akın, sınıfları gezerek öğrencilerin isteklerini dinleyip bu istekleri en kısa sürede yerine getireceğini söyledi.

Cumhuriyet Ortaokulu ziyaretinin ardından Bahçeşehir Kolejini ’de ziyaret eden Başkan Cemal Akın,  Okul Müdürü ve öğretmeler ile bir süre sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Cemal Akın, öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, göreve geldiği günden bu yana devamlı olarak eğitim kurumlarını ziyaret ederek talep ve önerileri dinlediklerini ve eğitim kurumlarındaki eksikliklerin giderilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını söyledi.