solyanreklam
sagreklam

Başkanı Akın,inkumu Ön Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Cemal Akın, İnkumu İskele Mahallesi’nde başlayan yenileme çalışmaları ve İnkumu Ön Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu

Başkanı  Akın,inkumu Ön Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 14:22

 Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz ve belediye teknik personelinin hazır bulunduğu incelemelerde yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Akın, “Yaz Sezonuna Hazır Hale Getireceğiz”

            Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “ İnkumu Yeni Mahallesi’nin ardından bu sene İskele Mahallesi’ni yeniden düzenleyeceğiz. Ekiplerimiz söküm çalışmalarına başladılar. Söküm çalışmalarının tamamlanması ile yenileme çalışmalarının startını vereceğiz.  Mevcut kaldırımlar sökülerek 20x30 ve 10x10 parke taşlarla engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun şekilde yeniden düzenlenecek. Kaldırımlarda ki mevcut ışıklandırmalarda led ışıklandırmalar ile değiştirilecek. Yapacağımız bir değişiklikte çöp konteynerleri ile ilgili olacak. Yeni Mahalle’de olduğu gibi İskele Mahallesi’nde de çöp konteynerleri yer altına alınacak. 15 farklı noktada yapacağımız bu çalışma ile yoğunluğun yaşandığı dönemlerde oluşan taşmaları önlemiş olacağız. Bu çalışmaların ardından ise bisiklet kullanmayı seven vatandaşlarımız için 1500 metrelik alanda bisiklet yolu yapımına başlayacağız.  Yeşil alanların ve büfe alanlarının düzenlemesi mevcut çeşmelerin değişimi ve dinlenme alanları ile ilgilide çalışmalarda yaparak İnkumu İskele Mahallesi’ni önümüzde ki yaz sezonuna hazır hale getireceğiz. Kanalizasyon hattı, Su hattı, Atık Su Ön Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı ile altyapı sorununu ortadan kaldırdığımız İnkumu yenilenen üstyapısı ile çok daha kullanışlı ve güzel bir hale gelecek.  “ dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık