Kaymakamlardan Başkan Atilla'ya ziyaret

• 23 Kasım 2018, Cuma 3:38

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal, Bağlar Kaymakamı Barış Demirtaş, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç'u makamında ağırladı.

Yenişehir, Bağlar ve Kayapınar Kaymakamları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal, Bağlar Kaymakamı Barış Demirtaş, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile makamında görüşen Başkan Atilla, Belediyelerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Öte yandan Başkan Atilla, Zonguldak ili Kilimli ilçesi Kaymakamlığı'ndan ilimiz Kayapınar İlçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Ünal Koç'a yeni görevinde başarılar diledi.