EGO'DAN MOSTAR'A OTOBÜS'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ülke sınırlarını aşarak kardeş ülkelerin yerel yönetimleriyle kurduğu dostluk ilişkileriyle bir yandan kültürel köprüler kurarken diğer yandan da gerçekleştirdiği bilgi ve tecrübe paylaşımı ile sağladığı desteklerle dayanışmanın en güzel örneklerini sunuyor

EGO'DAN MOSTAR'A OTOBÜS'
  • 04 Aralık 2018, Salı 11:05

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, DOST VE KARDEŞ ÜLKE BOSNA HERSEK'E MOSTAR ŞEHRİNDE KULLANILMAK ÜZERE 3 ADET OTOBÜS GÖNDERİYOR

-MOSTAR BELEDİYESİ’NE İKİ OTOBÜS TESLİM EDİLİRKEN, BİR OTOBÜS DE KISA BİR SÜRE SONRA TESLİM EDİLECEK

-BAŞKAN TUNA, “ÜLKELER ARASI İŞBİRLİĞİNDE YEREL YÖNETİMLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR” DEDİ

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Bosna-Hersek ile Türk Yerel Yönetimleri arasında başlattığı, Türkiye ve Bosna-Hersek Yerel Yönetimleri Arası İşbirliği Projesi”ne toplu taşıma araçları otobüslerle destek veriyor.

TÜRK OTOBÜSLERİ MOSTAR’DA

Türkiye Belediyeler Birliği ve EGO Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde ortak tarihi ve kültürel geçmişe sahip olduğumuz Bosna-Hersek’in şehirlerinden Mostar Belediyesi’ne, toplu taşımada kullanılması amacıyla 3 adet otobüs gönderilmesine karar verildi.

Mostar’da toplu taşımada kullanılacak otobüslerin ilk 2’sini teslim eden EGO Genel Müdürlüğü, kalan 1 otobüsü de en kısa sürede Bosna Hersek’e gönderecek.

BAŞKAN TUNA’DAN DÜNYAYA İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ülkeler arasında işbirliğinin geliştirilmesinde yerel yönetimlere büyük görevler düştüğüne dikkat çekerek, dost ve kardeş ülke Bosna Hersek’in her zaman yanında olacaklarını söyledi.