"KALİTE, ÇEŞİT VE HİJYEN ANLAMINDA GÜZEL BİR TESİS"

Eski Bakan Eroğlu, unlu mamullerde hem kalite, hem çeşit hem de hijyen anlamında çok güzel bir tesisin Afyonkarahisar´a kazandırıldığını belirterek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ekibini tebrik etti.

• 28 Temmuz 2018, Cumartesi 16:55

"KAL�TE, ÇE��T VE H�JYEN ANLAMINDA ÇOK GÜZEL B�R TES�S"

Orman ve Su ��leri eski Bakan� AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Ero�lu Afyonkarahisar Belediyesi taraf�ndan k�sa bir süre önce Uydukent Mahallesi'nde aç�lan "NO 03 F�r�ndan Yeni"yi gezdi.

Eski Bakan Ero�lu, unlu mamullerde hem kalite, hem çe�it hem de hijyen anlam�nda çok güzel bir tesisin Afyonkarahisar'a kazand�r�ld���n� belirterek, Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban ve ekibini tebrik etti.

Afyonkarahisar halk�n�n gönlünde hala bakan olarak kalan Orman ve Su ��leri eski Bakan� AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Ero�lu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldi�i ilimizde, "NO 03 F�r�ndan Yeni"yi de gezerek incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar Belediyesi'nin �irketi Yünta� A.�. taraf�ndan k�sa bir süre önce Uydukent Mahallesi'nde hizmete sunulan unlu mamulleri tesisine hayran kalan eski Bakan Ero�lu, burada kendisine ikram edilen ürünleri de oldukça be�endi.

BA�KAN ÇOBAN VE EK�B�N� TEBR�K ETT�

Tesisin i�leyi�i ve sat��� yap�lan ürünlerle ilgili olarak Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban ve Yünta� A.�. Genel Müdürü Mehmet Sarl�k'tan bilgi alan Veysel Ero�lu, unlu mamullerde hem kalite, hem çe�it hem de hijyen anlam�nda çok güzel bir tesisin Afyonkarahisar'a kazand�r�ld���n� söyledi. Ba�kan Çoban ve ekibini tebrik eden Ero�lu'na ziyareti s�ras�nda, Orman ve Su ��leri Bakanl��� 5. Bölge Müdür Vekili Nevzat Al�an, AK Parti �l Ba�kan� Hüseyin Sezen, Merkez �lçe Ba�kan� Bülent Eser, Kad�n Kollar� Ba�kan� Ferda Ertürk, Bolvadin Belediye Ba�kan� Fatih Kayacan, AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ile Halil Ürün, ��adamlar� �brahim Alimo�lu ile Süleyman K�rl�o�lu ve parti te�kilat üyeleri e�lik etti.