solyanreklam
sagreklam

BELEDİYEMİZDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE SOSYAL ETKİNLİK

Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Kadın ve Gençlik Merkezi’nde kurslar açan Belediyemiz, kursiyerleri için çeşitli etkinliklere imza atıyor....

BELEDİYEMİZDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE SOSYAL ETKİNLİK
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 14:42

BELEDİYEMİZDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE SOSYAL ETKİNLİK

     Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Kadın ve Gençlik Merkezi’nde kurslar açan Belediyemiz, kursiyerleri için çeşitli etkinliklere imza atıyor.

   Göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği katkılardan dolayı takdir toplayan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun gayretleriyle hizmet vermeye başlayan Kadın ve Gençlik Merkezleri, kapılarını yaz tatilinde de minik öğrencilere sonuna kadar açıyor.

     Siteler Mahallesi ile Fatih Mahallesi’nde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerinde yaz tatili boyunca devam edecek olan Kur’an-ı Kerim, İngilizce ve Matematik kurslarından yararlanan 210 öğrenci, hem yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiriyor, hem eksik olduğu alanlarda kendilerini geliştiriyor, hem de Belediyemizin kendileri için sunduğu imkanlardan ücretsiz olarak yararlanıyor.

    Devam eden kurslar hakkında bilgi veren Kadın ve Gençlik Merkezi yetkililerimiz, Siteler ve Fatih mahallelerindeki Kadın ve Gençlik Merkezlerinde yaz tatili boyunca Kur’an-ı Kerim, İngilizce ve Matematik kurslarının verildiği dile getirerek, “Bu kurslarımıza şimdiye kadar 210 öğrencimiz katıldı. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen kurslarımızdan yararlanan öğrencilerimiz için eğitimin yanı sıra motive amaçlı çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz. Haftada bir gün belediyemize ait olan Aqua Park’a götürdüğümüz öğrencilerimizle yine haftanın bir günü kahvaltı etkinliğinde buluşuyoruz” şeklinde konuştu.

    Öğrencilerinin yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirdiğini söyleyen veliler ise hizmetten dolayı Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 30.07.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık