Başkan Sözlü’nün bayram ziyaretleri açık hava mitingine dönüşüyor

Kurban Bayramı’nın son gününü Kozan’ın yaylalarında, Feke ve Saimbeyli’nin köylerinde Torosların başı dik alnı açık insanları ile bayramlaşarak geçiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Feke’nin Gedikli Köyü ziyareti açık hava mitingine dönüştü

 

KOZAN’IN YAYLALARINDA KAHVEHANELERDE VATANDAŞLA BULUŞTU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kurban Bayramı’nın son gününü Kozan’ın Horzum ve Çulluuşağı Yaylalarında, Feke’nin Gedikli, ‪Saimbeyli’nin Pağnık, Çatak ve Eyüplü mahallelerinde hemşerileri ile bayramlaşarak geçirdi. Başkan Sözlü’nün ilk durağı Kozan’ın Dağılcak piknik alanı oldu. Piknik alanındaki vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Sözlü, ardından Horzum ve Çulluuşağı Yaylalarında kahvehanelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı.

 

“BU BÖLGELER ÇUKUROVA’YA UMUTTUR”

Kırsalda kalkınma projeleri ile Adana merkezine kilometrelerce uzaklıktaki köylerde yaşayan, yaşamını çiftçilik ve hayvancılıkla idame ettiren hemşerilerine zirai ilaçlamadan, yeme; güneş paneliden meyve, sebze fidelerine kadar verdiği desteklerle gönüllerde taht kurduğu Feke’nin Gedikli Köyü’nü ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü’nün buradaki ziyareti bir açık hava mitingine dönüştü. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte Gedikli sakinleri ile buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada yaşayan köy kavramının önemini vurgularken çocukların ve hayvanların çok olduğu köylerin Çukurova’nın umudu olduğunu belirtti.

“BİZİM HEDEFLERİMİZ YARINKİ SEÇİMLERDEN DAHA YÜKSEKTİR”

Gedikli ziyaretinin ardından Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte Saimbeyli’nin Pağnık, Çatak ve Eyüplü Mahallelerini ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Sözlü, halkın yoğun sevgisi ve teveccühü ile karşılanırken, onlarla sohbeti esnasında “Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile bu bölgelere önem veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki Torosların eteklerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği üzere duman tüttüğü müddetçe Çukurova’da hayat devam edebilir. Bizim hedeflerimiz yarınki seçimlerden daha yüksektir, milli bekamızın korunması, Cumhuriyet’in ilelebet yaşamasıdır” dedi.

Başkan Sözlü son olarak akşam saatlerinde Eyüplü Mahallesi’nde bir köy düğününe katılarak hemşerilerinin sevincini bölüştü.