BEÜ öğrencileri Kızlar Plajı’nde yer alan merdivenleri boyadı.

BEÜ öğrencileri Kızlar Plajı’nde yer alan merdivenleri boyadı.
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 13:35

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 2’inci sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kızlar Plajı mevkiine inen merdivenleri boyadılar. Milli Egemenlik Caddesi Emniyet Müdürlüğü altında yer alan Kızlar Plajı merdivenlerini, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla boyanan gençler, sahilin daha güzel ve dikkat çekici olması için merdivenleri renklendirdiklerini ifade ettiler. Öğrencilerden, Merve Öztürk, Esat İri, Faruk Öztürk, Mevlüt Hademe, Güvenç Aydoğan, Hilal Fatma Işık, Zehra Şeker, Kübra Yücel, Burak Hoğoğlu ve Mevlütcan Karacay, yapmış oldukları bu çalışmadan vatandaşların da memnun olduğunu belirterek, bu projeye destek olan Belediye yetkililerine de teşekkür ettiler. Öğrenciler, boyama çalışmasının ardından sahili temizlediler.