solyanreklam
sagreklam

Şahan Gökbakar Karacabey’e hayran kaldı

komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, önceki gün yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte Karacabey’i ziyaret etti.

Şahan Gökbakar Karacabey’e hayran kaldı
  • 11 Nisan 2018, Çarşamba 0:00

komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, önceki gün yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte Karacabey’i ziyaret etti.

 

Özellikle Longoz Ormanları ve ‘leylek köyü’ Eskikarağaç’ı gezmek istediğini belirten ünlü komedyene, Belediye Başkanı Ali Özkan da bizzat eşlik etti.

 

Karacabey turunda Gökbakar, Kocaçay Deltası içerisinde bulunan Karacabey Longozuna hayranlığını ifade etti. Böyle doğal yerlerin, günümüze dek bu kadar el değmemiş bir şekilde gelmesinin şaşırtıcı olduğunu vurgulayan Gökbakar, buralara hep birlikte sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı.

 

Gökbakar daha sonra, Ovakorusu Ayı Barınağı ve Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’ne uğradı. Yetkililerden merkez hakkında bilgi alan Gökbakar son olarak, Eskikaraağaç’ta mola vererek, Uluabat Gölü’nün meşhur gün batımını buradan izledi.

 

Karacabey çok şanslı

 

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gökbakar, “Başkanımız bize güzel Karacabey’i gezdiriyor. Böyle değerli bir başkanı olduğu için Karacabey çok şanslı” dedi.

 

Karacabey’in hem yemek kültürü hem de doğal alanları ile anılan bir yer olduğunu belirten Gökbakar, ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan ile olan öz çekimini, Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen Gökbakar’ın bu paylaşımı, kısa sürede on binlerce takipçisinin beğenisi topladı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık