solyanreklam
sagreklam

Mudanya'nın en minik 'uğur böceğine' başkan Türkyılmaz'dan ziyaret

Seçim döneminde Mudanya’da kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözünü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçeği burnunda anne ve babaların mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.

Mudanya'nın en minik 'uğur böceğine' başkan Türkyılmaz'dan ziyaret
  • 08 Mart 2018, Perşembe 11:52

Seçim döneminde Mudanya’da kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözünü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçeği burnunda anne ve babaların mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor. Siteler Mahallesi’nde oturan Seçkin ve Pelin Arıcan çiftinin bebekleri Balım Duru’yu ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, “Annesinin babasının balı, hayatınıza, ülkemize güzellikler getirsin” dedi.

 

Mudanya Belediyesi, anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesinin çalışmaları kapsamında, Mudanya’da dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılamayı sürdürüyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşlısından gencine çocuğundan engellisine Mudanyalıların her ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olan Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projeleriyle Mudanyalılara sevgi elini uzatmanın mutluluğunu yaşıyor. Seçim döneminde Mudanya’da kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözünü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçeği burnunda anne ve babaların mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor. Siteler Mahallesi’nde oturan Seçkin ve Pelin Arıcan çiftinin bebekleri Balım Duru’yu ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, belediye atölyesinde üretilen beşik ve içinde bezinden zıbınına, bebek şampuanından ateş ölçerine kadar annelerin ihtiyaç duyacağı her türlü malzemenin bulunduğu hediye paketini de aileye teslim etti. Başkan Türkyılmaz, “Annesinin babasının balı, hayatınıza güzellikler getirsin. Bal gibi tatlı, huzurlu bir hayatınız olsun. Evinize bolluk bereket, huzur getirsin, ailesine, ülkemize faydalı olsun. Atatürkçü olsun Cumhuriyetçi olsun. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık