solyanreklam
sagreklam

Başkan Türkyılmaz'a eğitime destek teşekkürü

Yaptığı uygulamalarla “Eğitime tam destek” sözünü somutlaştıran Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a, eğitim kurumlarından teşekkür ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Eğitime desteğin süreceğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’nın geleceği için ne yapsak az” dedi.

Başkan Türkyılmaz'a eğitime destek teşekkürü
  • 02 Şubat 2018, Cuma 9:30

 

Mudanya Belediyesi, kalkınma ve gelişme yolunda ülkelerin en büyük gücünün eğitimli, nitelikli, çalışkan insanların varlığıyla mümkün olduğu bilincinden hareketle eğitim alanında yaptığı destekleri arttırıyor. Yaptığı uygulamalarla “Eğitime tam destek” sözünü somutlaştıran Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a, eğitim kurumlarından teşekkür ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu Müdürü Ayşe Bozlak ve okulda eğitim veren öğretmenler ile İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nun aile birliği yöneticileri, Başkan Türkyılmaz’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, öğrencilerin eğitimlerini daha sağlıklı ortamlarda sürdürmelerini hedeflediklerini belirterek,  “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize her zaman destek olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Mudanya’nın geleceği için ne yapsak az” dedi.
Mudanya Belediyesi tarafından her okula personel desteği sağlanmasının yanı sıra, ilçe genelinde destek talep eden okulların bank, kamelya, çatı onarımı, tenis masası, dış cephe ve bina içi boya yenilemeleri, oturma grupları, tretuvar, öğrenci ve öğretmen dolabı yapımı, tuvaletlerin yenilenmesi, ısınma problemleri gibi talepleri karşılanırken, diğer tüm fiziki ihtiyaçları gideriliyor.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık