solyanreklam
sagreklam

YENİŞEHİR BELEDİYESPOR YAZ FUTBOL OKULU YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 27 Haziran 2018 Çarşamba günü Yenişehir Belediyespor Yaz Futbol Okulu sezon açılışına katıldı. Her yıl yaz sezonunda,

YENİŞEHİR BELEDİYESPOR YAZ FUTBOL OKULU YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
  • 03 Temmuz 2018, Salı 0:00
Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 27 Haziran 2018 Çarşamba günü Yenişehir Belediyespor Yaz Futbol Okulu sezon açılışına katıldı.

Her yıl yaz sezonunda, Yenişehir Belediyespor futbol alt yapısında bu yıl 120 öğrenci, Yenişehir İlçe Stadyumunda eğitimlerine başladı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Yenişehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Birol BECERİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sporcular katıldı.

Başkanımız Süleyman ÇELİK burada yaptığı konuşmasında; “Gençlerimizi spora teşvik ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için her zaman sporcunun yanında olmaya gayret ettik. Yenişehir Belediye Spor bünyesinde düzenlediğimiz Yaz Futbol Okulu açılışında geleceğin teminatı gençlerimizle birlikteyiz. Yeni sezon evlatlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yenişehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Birol BECERİK yaptığı açıklamada; “Yenişehir Belediyespor alt yapısı bünyesinde toplam 203 öğrencinin eğitim aldığı Yaz Futbol Okuluna, bu yıl 120 öğrenci kayıt yaptırdı. Yaz Futbol Okulunda yetişen öğrenciler, her yıl kendi yaş gruplarında müsabakalara katılıp bir üst gruba geçme fırsatını yakalıyorlar. Geçtiğimiz yıl alt ligde olan U19, U-17, U-16 ve U-15 grubunda başarılı olup bir üst lige çıktı. Yaz Futbol Okulu çalışmaları hafta içi her gün saat 17.00 ile 21.00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık