solyanreklam
sagreklam

YENİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANIMIZ DAVUT AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Cumhur İttifakı Adayı, yeni dönem Belediye Başkanımız Davut AYDIN 05 Nisan 2019 Cuma günü, Belediye Meydanında düzenlenen bir törenle görevine başladı. Belediyemizde

YENİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANIMIZ DAVUT AYDIN GÖREVE BAŞLADI
  • 12 Nisan 2019, Cuma 11:15
Cumhur İttifakı Adayı, yeni dönem Belediye Başkanımız Davut AYDIN 05 Nisan 2019 Cuma günü, Belediye Meydanında düzenlenen bir törenle görevine başladı.

Belediyemizde 28 yıldır Şef kadrosuyla görev yapan ve Yeni Dönem Belediye Başkanımız Davut AYDIN için Tarihi Belediye Binası önünde gerçekleştirilen törene, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet VAHAPOĞLU, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir KALKANCI, MHP MYK Üyesi Kadir ÇİTİL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkan Vekili Dinçer YASA, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif EREN ve MHP İlçe Teşkilatı Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Fikret HATİPOĞLU ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, Ülkü Ocakları Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet ÇEKİL, önceki dönem Belediye Başkanlarımız Süleyman ÇELİK ve Bülent Hamdi CİNGİL, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar, STK Başkan ve Yöneticileri, ilçe protokolü, daire amirleri, Belediye Personeli, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Belediye Meydanında dualar eşliğinde kurban kesimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, görev teslimi yapan olan önceki dönem Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK bir konuşma yaptı.

Daha sonra alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Belediye Başkanımız Davut AYDIN yaptığı konuşmasında;

“Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Ey binbir tanede solmayan tek renk;
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!

Türklüğün vicdanında doğup İslam’ın sancağından tutan, Türk Milliyetçiliğini Türk Milletiyle Buluşturan, Ülkücü Hareketin kurucusu Merhum Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in vefatının 22. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.

Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcım ve Milletvekilim

Sayın MKYK Üyemiz, Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanım, İl Başkan Yardımcılarım, Ülkü Ocakları Başkanım, İlçe Başkanlarım, önceki dönem Belediye Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Teşkilatımızın Değerli Üyeleri, Meclis Üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Temsilcileri, Kıymetli Muhtarlarım, Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım

Çok Değerli Hemşehrilerim, Kıymetli Hanımefendiler, Beyefendiler, Sevgili Gençler! Basınımızın Değerli Temsilcileri

Öncelikle hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Cenâb-ı Hakka sonsuz şükürler ederek sözlerime başlıyorum; Bu güne kadar Yenişehir Belediyemize hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ahirete göç edenlere de Allahtan rahmet diliyorum.

31 Mart Yerel seçim sonuçları ülkemize, milletimize, Yenişehir'imize, bütün coğrafyamıza, hayırlar getirmesiyle yeni dönemin bereketli olmasını temenni ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisinin 50. Yılında Yenişehir Belediyesi burçlarında 3 hilal bayrağımızın dalgalandırılmasının gururunu ve heyecanını yaşıyorum.

Kıymetli Hemşerilerim

Osmanlıya başşehirlik yapmış böyle bir şehirde yaşamayı bize nasip eden Rabbimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yenişehir’imizi bize emanet eden tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Kısa zaman önce seçim sürecini tamamladık. Bu süreçte şahsıma ve Cumhur İttifakına gösterilen teveccüh dolayısıyla her bir Yenişehirli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.

Tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki, bizlere oy vermiş olsun olmasın, 31 Mart yerel seçimlerinin galibi şüphesiz Yenişehirli hemşerilerimizdir.

Kazanan aziz milletimizdir. Bugün Yenişehir kazanmıştır. Bugün milletimiz kazanmıştır.

Bugünden itibaren tüm şehrin Belediye Başkanı olarak elimden gelen gayretimi göstereceğime ve Yenişehir’in daha ileri bir yere taşımak için özel çaba sarf edeceğime burada bir kez daha belirtmek istiyorum.

Sizlerin huzurunda Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, moral ve motivasyon sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İl Başkanlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti ilçe Başkanlarıma, Milletvekillerime, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, Tüm Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Yenişehir’imizin daha sorunsuz bir şehir olması, daha yaşanabilir ve güvenli bir şehir olması, kardeşçe yaşamın tesis edilmesi ,ekonomik sıkıntının asgari seviyeye inmesi, ulaşımdan pazar alanına kadar her türlü sıkıntıların çözümünün sağlanması için gerekli gayreti göstereceğiz.

Kararlarımızı Yenişehirli halkımızla alacağız ve bu şehri birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Gönülde Yenişehir varsa orada hizmet gönülden olacaktır.31 Martta bu şehre cemre düştü gönüller ısındı. İnşallah hayalimizdeki Yenişehir’e birlikte ulaşacağız.

Adalet, merhamet, sabır, hoşgörü ve kardeşlik içinde yaşanan, helal ve kendine yeten bir şehir imar etmek için tüm gayretimizle çalışacağız.

İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN düstürüyla hizmet edeceğim.

Bu ifadeyi kulağımıza küpe ederek omuzlarımıza yüklediğiniz sorumluluğunda şuuru ile çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin, doğru karar alan ve uygulayan yöneticilerden eylesin;Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun.”

Belediye Başkanımız Davut AYDIN’ın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet VAHAPOĞLU’nun yeni dönem Belediye Başkanımız Davut AYDIN’a hitaben yaptığı konuşmasında, kendisine çeşitli öğütlerde bulundu. VAHAPOĞLU konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Kıymetli hanımefendiler beyefendiler öncelikle üzerimde kalmasın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin selamını getirdim sizlere. Sevgi ve saygılarını iletmemi talimatlandırdı.

Şu anda Türkiye’de iki büyük liderin el ele verip söyledikleri, birlikte rahmet ayrılık da azap vardır diye hareket ettikleri ittifakın en güzel örneğini Yenişehir’de yaşıyoruz. Seçimin başladığı günden itibaren biraz sonra görevi bırakacak olan Süleyman Çelik kardeşim ve mensubu olduğu Ak Parti İL ve İlçe Yönetimi ile görevi devir alacak Davut kardeşim ve MHP İl İlce Teşkilatları Ülkü Ocakları Kadın Teşkilatları ile uyum içerisinde çalıştığına şahit olduk.

İki partinin her kademesindeki görevli kardeşlerime bu huzurun asıl zemini olan Yenişehir’e teşekkür ediyorum. Bir başka güzellik de var burada, keşke televizyon kanalları ve gazeteler çekse de tüm Türkiye’ye örnek olsun. Süleyman Başkandan önceki başkan burada, Süleyman başkan burada yeni başkan burada. Yenişehir size hizmetin kapısı açık. Çünkü Osmanlı’ya baş şehirlik yapmış bu ecdat diyarında huzur var. Buranın geleceği Allah’ın izniyle açık, geleceğiniz mutlu olacak. Bu güne kadar gelmiş hizmetler üzerine hizmetler yağacak Rabbim bunu görecektir.

Cumhur İttifaki Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olarak seçime giren kardeşime bir net sözüm var. Değerli kardeşim senŞehr-i Emin’sin bundan sonra bu şehrin sana emanet edilmesi demek. Bu senin namusunun emanetidir. Sen merkezi bütçe ile buradaki belediye imkânları yaniBeyt-ül mal yöneteceksin. Bir toplu iğneye tenezzül etmeyeceğine inanıyorum. Bu sorumluluk içerisinde bugün aldığın bu görevi ALLAH ( C.C ) nasip eder güzellikler halinde yaparsın. Ama bir gün sonunun olacağını bil ve şuanda sağında ve solunda bulunan senden önceki başkanlar gibi halkın karşısına çıkacak cesareti temizliğin bugünde olsun.

Diyorum ki göreve başladığın andan itibaren Hz. Ebubekir Efendimiz gibi sadık ol sana emanet edileni namus bil. Bil ki Yenişehir’de doğan her çocuk ve Yenişehir’de hakkın rahmetine kavuşmuş her insan sana emanettir. Yenişehir’in tozundan sorumlusun Yenişehir’in toprağından sorumlusun Yenişehir’in dikilen çimden dikilen ağacın budanmasından sorumlusun. Yenişehir’in içtiği sudan sofrasındaki ekmekten yuttuğu lokmadan sen sorumlusun. Çünkü bu halk seni seçti.

Onun için Hz. Ömer Efendimiz gibi adil ol. Artık senin yakanda parti rozeti yok. Evet sen bizim partimizin mensubusun ancak sen artık Şehr-i Emin’sin. Bu şehri artık sana emanet ettik. Herkese eşit adil olmak zorundasın.

Yenişehir’de bir tane hemşehrimiz aç yatacaksa sorumlusu sensin. Bir hemşehrimiz ilaç alamıyorsa sorumlusu sensin. Bir evladımız okula gidemiyorsa sorumlusu sensin.

Bu şuur içerisinde olacağına inanıyorum ve gene diyorum ki Hz Ali Efendimiz gibi kararlı ol yiğit ol tuttuğunu kopar Yenişehir’e hizmet için yaşa. Konuşmamız esnasında bir şey söyledin çok hoşuma gitti. ‘Benim iki Genel Başkanım var benim iki partim var.’ Bizde Cumhur İttifakı olarak bu iki büyük insanın iki liderin Cumhur İttifakını sürdürme azmi idaresini görüyoruz. Belediyenin hizmeti için ne gerekiyorsa bu iki Parti ve Milletvekilleri olarak seninle beraber olduğumuzu bilesin.

Bu duygular içerisinde Cenabı Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Cenabı Allah bu ülkeye bu toprağa hizmetinin her gün kalitesinin arttırarak sürdürmesini nasip etsin. Bir şey daha söylemek istiyorum. Süleyman Başkanımın bitirmek istediklerini bitir kardeşim. İstişarede kusur etme kardeşim. Seni çeviren her vatandasın sözünü dinle kardeşim. Sana ulaşan her mesajı önemse kardeşim. Bizler senin bu kıratta olduğuna inanıyoruz. Cenabı Allah yar ve yardımcın olsun Allaha Emanet Olun.”

Konuşmaların ardından düzenlenen programda, Belediye personeli tarafından kapıda karşılanan Belediye Başkanımız Davut AYDIN protokol üyeleri eşliğinde makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık