ROMAN GECESİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yenişehir Romanlar Derneği tarafından ortaklaşa, 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Roman Gecesi düzenlendi. 8

ROMAN GECESİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

8 Nisan Dünya Romanlar Günü sebebiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Roman Gecesinde Kobra Murat ve İzmirli Erco bir konser verdi.

Konsere Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL ve ilçe teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım BELİKIRIKOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu Roman Gecesinde Kobra Murat, İzmirli Erco ve Yenişehir Roman Orkestrası sevilen şarkıları seslendirdiler.