solyanreklam
sagreklam

BELEDİYEMİZ VE BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN ORTAK ÇALIŞMA

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü bir proje kapsamında 04 Ocak 2019 Cuma günü, sahipsiz

BELEDİYEMİZ VE BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN ORTAK ÇALIŞMA
  • 06 Ocak 2019, Pazar 0:00
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü bir proje kapsamında 04 Ocak 2019 Cuma günü, sahipsiz sokak hayvanları için hazırlanan kulübeler beslenme odaklarının yanlarına yerleştirildi.

Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği üyeleri tarafından hazırlanan kulübeler, sokak hayvanlarının ağırlaşan kış şartlarında soğuktan etkilenmemeleri için “ Soğukta Yardıma Muhtaç Birileri Var” sloganıyla sahiplerini buldu.

Programa Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner İTAK ve Dernek üyeleri, hayvan sever vatandaşlarımız, basın mensupları ve belediye personeli katıldı.

Başkanımız Süleyman ÇELİK, projede emeği geçenlere teşekkür ederek “önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attığınız için Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve üyelerini gönülden tebrik ediyorum” dedi. Daha sonra Başkanımız Süleyman ÇELİK ve Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner İTAK, dernek bağışlarıyla alınan mamaları beslenme odaklarına bıraktılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık