solyanreklam
sagreklam

BELEDİYEMİZ KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı.

BELEDİYEMİZ KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASINA BAŞLADI
  • 03 Ocak 2019, Perşembe 0:00
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı.

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yeni yıla, kapsamlı bir temizlik çalışması ile başladı. Kent temizliğinin düzenli ve kesintisiz olarak sağlanması amacıyla gerçekleştirilen süpürge sisteminde, toplu süpürme sisteminden vazgeçilmiş bölgesel süpürme sistemine geçilmiştir. Yenişehir’in sokakları mahalle bazında 15 farklı bölgeye bölünmüş, toplamda 17 personel ile süpürme işlemine başlanmıştır. Bu sistemle, bir hafta boyunca süpürülmeyen ya da kirli kalan sokak kalmamaktadır.

Belediyemiz İŞKUR Hizmet Noktası vasıtasıyla Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 18 Aralık 2018 tarihinde işe başlayan 5 bayan, 3 erkek toplam 8 kişi ile ilçemizin merkezinde bulunan boş arsa, tarla, kanal, çevre yolları vb. yerlerde mıntıka temizliği yapıldı.

İlk olarak Kozdere Çamlığında başlayan mıntıka temizliği ile toplam 210 adet boş arsa temizlenmiştir. Sadece Kozdere Çamlığı Piknik Alanından toplanan çöp miktarı 1740 kg’dır. Toplamda ise bu miktar maalesef 480 torba yani yaklaşık 9580 kg atık toplanmıştır. Ayrıca Temizlik İşleri Mobil Yıkama Aracı personelimiz her hafta rutin olarak ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde bulunan tuvalet, park, otobüs durağı, çocuk oyun grupları vb. 45 farklı noktada yıkanmaktadır.

Ben bu vasıtayla halkımızı, çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet ederken, bir şehrin olmazsa olmazlarından olan kent temizliğini oldukça büyük bir özveri ile yürüten, görevini layıkıyla yapan tüm personelime de kolaylıklar diliyorum.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık