BAŞKANIMIZ İTFAİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 23 Temmuz 2018 Pazartesi günü BBB İtfaiye Personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programda İtfaiye Personeliyle

BAŞKANIMIZ İTFAİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Programda İtfaiye Personeliyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkanımız ÇELİK, özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ettiği konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Halkımızın canını ve malını, başta yangın olmak üzere, birçok felakete karşı koruma amacıyla 24 saat hizmet veren İtfaiye Personelimizle birlikteyiz. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak çalışan itfaiye personelimize İlçem adına teşekkür ediyorum.”