solyanreklam
sagreklam

BAŞKANIMIZ BASIN MENSUPLARINA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü ilçemizde görev yapan basın mensuplarına gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede

BAŞKANIMIZ BASIN MENSUPLARINA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 0:00
Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü ilçemizde görev yapan basın mensuplarına gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkanımız Süleyman ÇELİK burada yaptığı açıklamada;

“Belediyemizin gerçekleştirdiği projeler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında, sizler vasıtasıyla halkımızı bilgilendirmek ve faaliyetlerimizi yerinde değerlendirmek amacıyla bir aradayız. 61 Köyümüzde başladığımız çalışmaların takribi % 50’sini tamamladık. Bu dönemde, tüm köylerimizin talep etmiş olduğu kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi çalışmaların tamamlanmış olması oldukça zor. Ancak 36 köyümüzün çalışmaları tamamlanmış durumda. İlçe merkezinde bulunan mahallelerimizdeki alt yapı çalışmalarının tamamıyla bitmesi, bizi, kırsal mahallelerimize yapılacak çalışmalar konusunda elimizi rahatlattı. Bütün ekiplerimiz sahada.

Mart 2019 Yerel Seçimleri evveliyatında da Belediye Başkanlığı olarak, sahada toparlanma sürecine girdik. Vatandaşlarımızın şu ana kadar çalışmalarımızla ilgili yaşamış oldukları sıkıntılar konusunda bütün birimlerimizle daha verimli nasıl çalışabiliriz diye planlamalarımızı yapıyoruz. İnşallah, vatandaşımızın layık olduğu şekliyle yaşayabilmeleri, memnuniyet derecelerinin artmasıyla ilgili çalışmalarımız süratle devam ediyor. Ben sizlerin aracılığıyla, ilçe halkımızdan, şuana kadar yaşamış oldukları sıkıntılar sebebiyle özür diliyorum. Ancak gördüğünüz gibi alt yapı çalışmalarımız bitti. Şimdi sizlerle bu durumu gözlemleme fırsatını yakalayacağız.

Bursa Büyükşehir Belediyemiz yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Heykel’den Hükümet Konağına kadar olan bölgemizde planladığımız çalışmalarımız da başlayacak. Vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz çalışmalarımızla ilgili bazı soru işaretleri olabilir. Cephe Sağlıklaştırma çalışmaları, elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarımızla ilgili belirli yerlerde bozulmalar olmuş olabilir. Bunların düzeltilmesiyle ilgili projelendirme Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı projeye göre de Belediye Binası önündeki çalışmalarımız devam edecek. Yine yan taraftaki Arasta İçi İstiklal Caddesi ile ilgili üstünün kapanması çalışmamız var. İlçemizin arzu ettiği, merkezdeki Kapalı Çarşı çalışmamız en kısa zamanda gerçekleştirilecek ve yağmur, çadır ve branda gibi sıkıntılar sona erecektir. Yazın güneşten, kışın yağmurdan vatandaşımızın etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan sonra da yatırımlarımızı dönem dönem yine sizlerle paylaşacağız. Ben halkımızı bilgilendirme vazifesini layıkıyla yerine getirdiğiniz ve bugün bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Basın mensuplarını çalışmalar hakkında bilgilendiren Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK daha sonra kendileriyle birlikte; Kurtuluş Mahallesi MATAY Spor Tesisleri inşaatını, Eski Sanayi asfaltlama çalışmalarını, Beypınar Mahallesi asfaltlama ve yeni yol çalışması ile Fatma Göztepe Kütüphanesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık