solyanreklam
sagreklam

Ebu İshak Mahallesi’ne Yeni Muhtarlık Binası

Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’nin eski ve kullanışsız muhtarlık binasının yerine yeni ve modern bir muhtarlık binasının yapımına başladı.

Ebu İshak Mahallesi’ne Yeni Muhtarlık Binası
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 11:20

Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’nin eski ve kullanışsız muhtarlık binasının yerine yeni ve modern bir muhtarlık binasının yapımına başladı.

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki muhtarların daha iyi şartlarda çalışmaları ve halka en iyi şekilde hizmet vermeleri adına çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar ilçedeki birçok mahalleye yeni muhtarlık binası kazandıran Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’ne de yeni ve modern bir muhtarlık binası yapmak için çalışma başlattı. Toplam 115 metrekarelik alan üzerine tek kat olarak inşa edilen muhtarlık binasının içerisinde muhtarlık odası, mutfak ve tuvalet yer alacak. Mahallenin tarihi dokusuna uygun, Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanan binanın çevresi yeşil alan olarak düzenlenecek. Muhtarlık binasının etrafında ahşap oturma grupları yer alacak. Binanın kaba inşaatı tamamlanarak, sıva ve diğer ince işçiliklerine başlandı. Ebu İshak Mahallesi Muhtarlık Binası’nın 3 ay içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Muhtarlar, bizlerin mahallelerdeki temsilcileri. Kendileri, vatandaşın sorunlarını bize iletirken, çözüm noktasında da bizlere yardımcı oluyorlar. Vatandaşın sorunları ilk muhtarlara geliyor. Dolayısıyla muhtarlarımız bizlerin en önemli çalışma arkadaşları. Muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek bizim için de son derece önemli. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu konuda çok hassas davrandık ve hizmet binası olmayan muhtarlarımızın tamamına hizmet binası kazandırdık. Ebu İshak Mahallemize de yeni bir muhtarlık binası kazandırıyoruz” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık