solyanreklam
sagreklam

Bakırköy'de Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali

Yedincisi düzenlenen Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde başladı.

Bakırköy'de Uluslararası Çocuk ve Gençlik  Festivali
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 10:43

Yedincisi düzenlenen Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde başladı.

Bakırköy Belediyesi Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleşen festivale bu yıl; Kazakistan, Malta, Ukrayna, Bulgaristan, Moldova, Romanya, Litvanya, Rusya, İngiltere ve Türkiye’den ekipler katılıyor.

Dünya Festivaller Birliği(WAFA) tarafından düzenlenen festivale katılan ülkelerin ekipleri Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek festivale evsahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da Bakırköy’ü Türkiye’nin kültür-sanat başkenti yapma iddialarının olduğunu belirterek 10 ülkenin katılacağı uluslararası festivale katkı sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Kerimoğlu ayrıca 17 Aralık’a kadar sürecek festivale bütün Bakırköylüleri ve İstanbulluları davet etti.

Festival Komitesi Başkanı Tolga Gürdil de festival kapsamında yarın(Cuma) Shining Star(Parlayan Yıldız) müzik yarışmasının da yapılacağını söyledi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık