solyanreklam
sagreklam

Soğuksu Mahallesi camiine kavuşuyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımını sürdürdüğü cami inşaatına aralıksız olarak devam ediliyor.

Soğuksu Mahallesi camiine kavuşuyor
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımını sürdürdüğü cami inşaatına aralıksız olarak devam ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, cami inşaatını yılbaşında tamamlamayı planladıklarını söyledi. Bölgenin önemli bir eksikliğini gidermekte olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, mahalle sakinlerine verdikleri sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Soğuksu Mahallesi’nde yapmakta olduğumuz cami ve otopark ile bu güzide mahallemizin ve bölgemize hizmet veren hastanemizin iki önemli ihtiyacını karşılanmış olacağız. 600 kişilik caminin yanı sıra, camiinin altında bölgeye otopark da kazandırmış olacağız. Çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Yılbaşı sonrasında camimizin hizmete girmesini planlamaktayız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık