solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi yollarda tarih yazıyor

?Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfaltlama seferberliğine devam ederken yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Büyükşehir Belediyesi yollarda tarih yazıyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfaltlama seferberliğine devam ederken yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor. Dernekpazarı ilçesinin Yenice ve Çalışanlar mahallelerinin muhtarları,  son derece ciddi yatırımlar aldıklarını ifade ederken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ettiler.

Yenice Mahallesi Muhtarı Veysel Terzi, son olarak yapılan 1600 metrelik asaltlama çalışması ile mahalle yollarının tümünün asfaltlandığını kayederken, "Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Yolumuz asfaltlandı ayrıca kanavaları da yapılıyor. Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar ise mahallelerinde asfaltlama rekoru kırıldığını söyledi. Dizdar, "3700 metrelik yolumuzda asfaltlama yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz son derece kaliteli çalışmalara imza atıyor. Bu tür kaliteli çalışmaları bir zamanlar hayal dahi edemiyorduk. Bakanımımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık