Başkan Gümrükçüoğlu, Bölge Koordinatörü Yılmaz'ı ağırladı

Başkan Gümrükçüoğlu, Bölge Koordinatörü Yılmaz'ı ağırladı
  • 25 Eylül 2018, Salı 0:00

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'yi makamında ağırladı. Yılmaz ve Revi’yi Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Trabzon’da tamamlanan çalışmaların yanında çok sayıda önemli yatırıma hızla devam ettiklerini kaydetti. Yılmaz ise Trabzon’un her geçen gün daha da geliştiğini ifade ederken Gümrükçüoğlu’nu çalışmalarından ötürü tebrik etti.