Miras Atölyesi Fizibilite Çalışmaları Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ'ın kültürel mirasının korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla hayata geçirilen Miras Atölyesi-1 Projesi kapsamında fizibilite çalışmaları toplantısı düzenlendi.

Miras Atölyesi Fizibilite Çalışmaları Toplantısı Gerçekleşti
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 10:25

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Kültür Varlıları Şube Müdürü Şuaip Özer, Trakya Kalkınma Ajansı Birim Uzmanı Merve Güneş, Mehmet Karaman ve Melih Ergene katıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hazırlanan fizibilite çalışmaları toplantısında, Miras Atölyesi-1 projesinin detayları ile bölge halkına ekonomik ve sosyal katkıları tartışıldı.