Hoşköy Düğün Salonu Vatandaşların Hizmetine Sunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenme çalışmaları tamamlanan Şarköy ilçesindeki Hoşköy Düğün Salonu, düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunuldu.Hoşköy Düğün Salonu Açılış Törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Hoşköy Mahalle Muhtarı Abdullah Yatır ve çok sayıda vatandaş katıldı."VERDİĞİMİZ SÖZLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK VE GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"Törende bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Hizmet, yatırım ve projelerle dolu dolu geçen ilk beş yıllık hizmet dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Önümüzde 52 günümüz kaldı. Sizlerden aldığımız yetkiyle güzel Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir yer haline getirme idealiyle var gücümüzle çalıştık. Verdiğimiz sözleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz durum itibariyle Tekirdağ'da yaşanan değişimi daha iyi görüyoruz. Beldelerimiz ve kırsal mahallelerimiz, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının faydasını gördü. Artık kırsal mahallerimizdeki vatandaşlarımız da ilçe merkezlerinde yaşayan vatandaşlarımızı gibi belediyecilik hizmetlerimizden yararlanıyor. 11 İlçemizin ve 355 mahallemizin farklı özellikleri var. Ancak bunların arasında Şarköy ilçemizin ve Hoşköy Mahallemizin ayrı bir güzelliği var. Hoşköy Mahallemizin doğal güzelliklere ve tarihsel zenginliğe sahip bir yer olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Hoşköy Düğün Salonu'ndaki yenileme çalışmalarımızı 3 ay gibi kısa bir sürede tamamladık ve bugün burada yenilenmiş olarak hizmete sunuyoruz. Vatandaşlarımız artık evlilik ve sünnet düğünlerini daha iyi şartlarda yapacaklar. Ayrıca bu tesisimiz çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak. Hoşköy halkının ihtiyaç duyduğu böyle bir hizmeti gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz," dedi."SEVDAMIZ TEKİRDAĞ"Başkan Albayrak konuşmasında ayrıca Şarköy ilçesindeki yatırımların devam edeceğini belirterek, "Hoşköy de dâhil olmak üzere, Şarköy ilçemiz ve diğer kırsal mahallelerimizde altyapıdan üstyapıya pek çok hizmeti gerçekleştirdik. Beş temel vizyonumuzdan biri olan turizm vizyonumuz kapsamında kırsal turizmi destekliyoruz. Miras Atölyesi II projemiz kapsamında kültür varlıklarımızla ilgili restorasyon çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bu bölgede turizm faaliyetleri daha da gelişecek. İlk 5 yıllık hizmet dönemimiz kurumsallaşma ve teşkilatlanma çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz, önemli projeleri hayata geçirdiğimiz bir süreç oldu. Böylece çok daha kaliteli ve etkin bir şekilde hizmet vermenin yolunu açmış olduk. İkinci 5 yıllık hizmet dönemimiz, bugüne kadar vermiş olduğumuz emek ve mücadelenin meyvelerini alacağımız bir dönem olacak. Sevdamız Tekirdağ diyerek çıktığımız hizmet yolunda bizlerle birlikte yürüyen ve başarılarımızın gerçek mimarı olan siz değerli halkımıza teşekkür ediyor, gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.Hoşköy Düğün Salonu açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve davetliler tarafından salonun incelenmesi ile son buldu.

Hoşköy Düğün Salonu Vatandaşların Hizmetine Sunuldu
  • 07 Şubat 2019, Perşembe 11:31

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK VE GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

"SEVDAMIZ TEKİRDAĞ"