Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak'tan Ziyaret

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Başkan Kadir Albayrak, İl Müdürü Ömer Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirirken, Ömer Albayrak da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak'tan Ziyaret
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00