Başkan Kadir Albayrak'tan Akçahalil Mahallesi'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa ilçesi Akçahalil Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Başkan Kadir Albayrak Akçahalil Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara bir araya gelerek kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirdiği yatırım ve projeler ile ilgili bilgi verdi. Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak daha sonra Mahalle Muhtarı Veysel Mercan ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.Başkan Albayrak ziyaret sonrasında karşılaştığı öğrencilerle de sohbet edip, kitap hediye etti ve derslerinde başarılar diledi.

Başkan Kadir Albayrak'tan Akçahalil Mahallesi'ne Ziyaret
  • 13 Aralık 2018, Perşembe 9:10