Başkan Kadir Albayrak Erdoğan Duygan'ı Ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eski dönem Kırklareli Alpullu Belediye Başkanı Erdoğan Duygan'ı makamında ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Erdoğan Duygan'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan Duygan da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak Erdoğan Duygan'ı Ağırladı
  • 21 Eylül 2018, Cuma 0:00