Başkan Albayrak'tan Sami Kayın'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın'ı makamında ziyaret etti.Tekirdağ genelinde sürdürülen çalışmaların değerlendirildiği ziyarette Başkan Kadir Albayrak, Sami Kayın'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Kayın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Albayrak'tan Sami Kayın'a Ziyaret
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 13:20