Başkan Albayrak Üstyapı Çalışmalarını yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros ve Altınova Mahalleleri arasında devam eden sıcak asfalt ve zemin iyileştirme çalışmalarını ve Aydoğdu Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Albayrak Üstyapı Çalışmalarını yerinde İnceledi
  • 15 Mayıs 2018, Salı 0:00

Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Barbaros ve Altınova Mahalleleri arasında devam eden sıcak asfalt ve zemin iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra Aydoğdu Mahallesi'nde Değirmen Sokak, Eşref Paşa Sokak ve Emeti Hasan Sokak'ta devam eden üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, çalışmaların son durumu hakkında görevli personelden bilgi aldı.

Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve tamamlanmasıyla birlikte daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ'a kavuşacaklarını belirten Başkan Albayrak, yapılan hizmetlerin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Barbaros ve Altınova Mahalleleri arasında devam eden çalışmaların incelemesinde Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de eşlik etti.